Friday, February 02, 2007

Riche&tenta&äntligen fredag

Ursäkta den oannonserade pausen. Har ingen vettig ursäkt, utom att det har varit full fart de senaste dagarna. Igår träffades hela XL-gänget för after work på Riche. Där var alla utom vi sobert rådhåriga och Whyred-klädda. Vi bestämda bla. att vi inte ska ha något XL-event i år, eftersom vi inte vill göra bort oss. Känns bra. När man ligger på topp hos de flesta företag vi har träffat kan det liksom bara gå utför... Istället blir det en monter på kommande M2-dagarna i april. Ännu en sak att skriva av listan, alltså. Men det var kul att träffa alla. Anders har precis börjat på Peacock. Vi planerade raskt in en lunch nästa onsdag för att jämföra och skryta om våra respektive arbetsplatser.

Vinglade hem tre timmar senare och låg utslagen i soffan resten av kvällen framför kvalitetsserier som Criminal Minds. I morse hade jag en mycket tveksam tenta (kan vara den sista!) följd av en heldag i biblioteket med Emma, sökandes allt som någonsin skrivits om reklam på nätet. Nu har vi tio tungt vetenskapliga artiklar var att klämma till på måndag. Here we go!

En sväng på gymmet senare är det alltså äntligen fredag. Ser fram emot en lugn helg med mat, vin, godis och semlor. Och hyrfilm. Och en födelsedagsmiddag. Och en annan födelsedagsfest. Och ovan nämnda vetenskapliga artiklar. Trevlig helg!

ps. Helgens låtar: November med Laleh och Liebe zum Dritt med Stereo Total. Kan inte bli bättre när man ligger inne och februariregnet spöar utanför.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home