Sunday, October 22, 2006

Första helgen på fyra veckor

Hade en mycket skön fredag på jobbet. Fick dricka fredagsvin med Simon. Vi satt och pratade gamla minnen från Viktor Rydberg, där vi gick i gymnasiet. Det är kul hur lika sig alla fortfarande är, fem-sex år senare.

På kvällen var det dags för XL-fest hemma hos Kristina. Folk verkar ha haft en bra första vecka på praktiken. Det blev mycket vin och skvaller. Många var förvånade över hur kreatörerna behandlas. På vissa byråer är de Gud själv, och på andra mest hantverkare.

Garbergs är det väl mitt emellan. Det tycker jag är bra. Naturligtvis ska alla få arbetsro och respekt för det man gör, men allvarligt talat är inte kreatörer känsligare än andra, vad jag har märkt. Klart att man måste få ha synpunkter, även som planner eller projektledare. Tror att man gör massor av onödiga misstag annars.

Kvällen avrundades vis tresnåret, så lördagen blev lite seg. Köpte en fantastisk jacka på Skindeep från Minimarket. Nu kan jag vara fin i flera månader framöver.

Såg Djävulen bär Prada igår. Den var bättre än boken, även fast de hade skalat av precis all personlighet från huvudrollen. Men heja Meryl Streep!

Dags att ladda inför en ny vecka. Dags att göra underverk.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home