Sunday, October 08, 2006

Dumsnålhet

Nu är det 11.00 på söndagen och jag sitter i datasalen. Skriver bara för att säga att mitt nästa inlägg kommer på måndag den 16:e, för nu är det panik. Det blir kvällar, helger, morgnar, ja ni fattar, med plugg plugg plugg. Svårt att hålla motivationen uppe när allt görs i panik, men ändå.

Dock en liten grej till alla tjejer i Örebro (och överallt annars, men framförallt där): Sluta för guds skull att gå omkring ensamma mitt i natten! Visst är det hemskt att det är på det sättet, men det är inte värt att riskera liv och hälsa för att göra ett statement. Och alla som inte är unga tjejer: ut på stan i gäng och hitta den där cykelmannen. Återuppliva Fasaner på Stan.

Läste en intervju med en Örebro-tjej (18 år) i SvD som sa att det var för dyrt att åka taxi hem varje helg. Oh my God. 1. Vad har hon för föräldrar som hellre ser sin dotter våldtagen än ger henne 70 spänn till taxi? och 2. I budgeten för en utekväll så räknar man in taxi. Har man råd att gå ut har man råd att ta sig hem. En drink mindre=säkerhet (på flera sätt).

Så, ett litet utbrott bara. Nu ska jag få ett utbrott på Martin och Axel istället som fortfarande inte har kommit.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home