Thursday, May 10, 2007

Lite torsdagsblandning

Second Life har problem med pedofiler. Det här var kanske bland det värsta jag har hört. Men egentligen inte så konstigt; ska det vara som den riktiga världen blir det knappast rosenrött. Intessant att reflektera över vad det får för konsekvenser för de varumärken som har etablerat sig i SL. Laglig gruppvåldtäkt bakom Svenska Ambassaden, någon?

ERK får in allt färre anmälningar. ERK tror att reklamen har blivit mindre sexistisk, med Gudryn Schyman tror att folk har gett upp och slutat anmäla. Vad tror reklamskaparna, månntro?

I SvD kan man läsa om mina MCXL-vänner Martin och Axels uppsats. De sticker kort och gott hål på myten om att PR är värt nio gånger mer än reklam. För det är helt enkelt inte sant. Intressant läsning. Uppsatsen kan laddas ner här. (sök på "äpplen och päron")

Till sist: Nisse, Catharina och Robin, kolla här!(andra inlägget). Det var ju det vi sa att de skulle göra! Först Läkerollyx, nu PUB-gerilla, vi borde ha tagit betalt per timme.

Nu MÅSTE jag fortsätta skriva uppsats.

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Herregud! Ja, hade de kommit till oss skulle de fått konceptet levererat för länge sedan.. Glöm inte Extra-pastillerna i sammanhanget också.


Undrar när den inglasade musikstudion dyker upp?

5:40 PM  
Anonymous Anonymous said...

visst kan man läsa pâ nätet

http://www.e24.se/dynamiskt/reklam_media/did_15399620.asp

6:19 PM  
Blogger Nina said...

Tack Axel. Lägger genast den som länk. SvD och deras idiotiska sökfunktion...

9:32 AM  

Post a Comment

<< Home