Wednesday, August 02, 2006

Fashion police

Detta är inte en modeblogg. Men jag gillar ju kläder, så det är svårt att låta bli. Men om man gör lite reklamtwist på det:

Vill du se ut som en riktig reklamare i höst så finns det några enkla regler att följa. För alla gäller jeans självklart som bas. Dessa ska vara raka och neutralt blå till färgen. Ta inte ut svängarna! OBS OBS! Det är antagligen dödsstraff på Rock & Republic by Victoria Beckham. Till jeansen bärs

Girls: Jeansen är tighta så uptill har man en stor blus, lite kantigt skuren, gärna mönstrad/plisserad/spetsad. Den ska vara second-hand, men man kan köpa en på Whyred och låtsas att den är second-hand. Skorna är högklackade sandaler, pumps eller stövletter. Väskan är stor och av brunt skinn. Håret är lämpigen flätat och uppsatt (någon som vet hur man gör det där? Fattar inte!). Som omväxling bärs klänning i empiremodell (för gravida, vilket är ca 84% av alla) eller skjortblusmodell.

Boys: Gäsp. Sätt på dig en t-shirt och ett par sneakers, bara. Wild and crazy? Testa en rutig skjorta och lite skäggstubb.

Eftersom jag är ett stort fan av listor, avslutas även detta inlägg med en sådan.

Reklamvärldens mest svartlistade plagg:

1. Kostymen. Utan konkurrens. Folk i kostym är opålitliga.

2. Pastellfärger. Hädelse.

3. Designerjeans. Vem betalar extra bara för ett brackigt märke?

4. Designersolglasögon. Det drivs friskt med stora, svarta Chanel - och Guccibågar. "Gud vad alla ser likadana ut!" skrattas det. Eftersom alla reklamare är så inidividuella.

5. Vad som helst med en synlig logga. Eftersom vi inte bryr oss om något så ytligt som varumärken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home