Monday, October 30, 2006

Vi vann!

Herregud vad mörkt det är ute. Och regnigt. Usch. Men i lördags gick det bra. Vi på XL tog hem Singstartävligen med god marginal. Eventuellt var det våra vrål och avancerade hejaramsor som psykade ut motståndarna, som inte verkade vara speciellt sugna på att tävla över huvud taget. Efter Anders performance som inkluderade såväl sång som dans och viftande armar var det nog bara för MA att ge upp.

Tävlingen följdes av gemensamt virrande runt Stureplan som började på O-baren och slutade på Crazy Horse. Ungefär som det brukar vara alltså, när omdämet sjunker för varje öl. På crazy var vi äldst och snyggast, och det är ju oftast en fördel. Så här kan det gå till på det berömda Anna Sjödin-haket:

Enormt biffig kille i baren, 25: Ska ru ha nåt?
Filippa: Nej tack, det är bra.
EBKIB: Men jag bjuder asså.
Filippa: Nej tack ändå.
EBKIB: Slipp då.
EBKIB (till bartendertjejen): Kan du inte ta av dig tröjan? Snälla?

Då gick vi. Utanför Laroy fanns fulla Eric, Isabelle och Carl. Resten av Stockholm fanns på McDonald's Kungsgatan. En helt vanlig kväll, således.

Idag fick vi resultaten från den slitiga hemtentan. Det gick förhållandevis bra för mig. Sju bonuspoäng för min snitsiga bilderboksinlämning, tack och lov. Nej, nu ska jag få gå hem. I regnet. Blä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home