Monday, March 26, 2007

Så kan det gå

Nu har jag det som behövs för en rättvis bedömning. Vinnarna i 48h kan ni se här.

Och här är vårt bidrag.

9 Comments:

Blogger Kalle W said...

Öhm...varför är ert bidrag 5 gånger elegantare än vinnarnas? Jag måste ha missat någon mystisk regel här någonstans.

6:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

Nu kan det sägas: Ert bidrag var bättre än vinnarna, fan så mycket bättre till och med. Elegant och intelligent med hög idéhöjd. Bra jobb! Betyg: 5 korvar med extra allt.

M Per

9:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ert bidrag förstår man vad det handlar om utan att behöva läsa det finstilta och det är så det ska vara för att nå ut till den stora massan. Enkelt och tydligt.

10:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Håller med föregående talare! Men, typsnittet var ingen höjdare tycker jag.

/ Pontus

2:45 PM  
Blogger Nina said...

Bara för att förtydliga: texten lyder:

De flesta föräldrar vet vart de ska vända sig om deras barn är på väg in i ett beroende. Utom när det gäller TV- och datorspel. Det vill vi ändra på.

Kul att ni gillar den!

6:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

nja, jag gillar nog vinnarnas bidrag mer. nu har jag ingen bra koll på tävligen, men i vilket medium skulle annonseringen ske?

jag blev mer nyfiken av de andra bidragen. och det spelar ingen roll om ert är mer intelligent osv. jag har ändå redan stängt kommunikationsvägen om jag inte blir intresserad på en gång. det blev jag av vinnarnas bidrag.

/p

7:44 PM  
Blogger Anders said...

Hej Nina!

Jag fattar faktiskt inte riktigt. :( Som jag tolkar annonsen är det mer att tv-spel leder till annat missbruk. Typ att man sitter och pepprar på drinkknappen. Lite överdrivet, jag vet men, men...sen kan det ju ha att göra med att jag tycker att Fair-play verkar vara en väldigt trist organisation dessutom. Nåväl, förstår ju budskapet och så...

Men jag ska inte dumma mig för mycket, nu när det här är mitt första inlägg på din blogg och allt. Kul att läsa om tävlingen och allt annat du skriver om.

Ha det!

MCXL-Anders

9:14 PM  
Blogger Nina said...

Hej Anders,kul att du gillar bloggen! Hörde att du har fått hänga på Fallon. Lyxigt...

För det första: Du dummar dig inte. Det är alltid bra med konstruktiv kritik. Och uppenbarligen tycker du precis som en jury full av duktiga reklammänniskor.

För det andra: Du fattar visst. Fair Play har två uppdrag: att se till att barn inte spelar farliga spel (med exempelvis sprit, droger, våld och sex) samt att hjälpa mot spelberoende. Så man kan se annonsen på två olika sätt, men båda stämmer med uppdraget.

Ha det bra!

9:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det ÄR trist med copylösningar, särskilt med så utpräglat ful typografi.

12:29 AM  

Post a Comment

<< Home