Saturday, December 02, 2006

Party party igen

Igår körde Marknadsakademien sin traditionella fest. Vi var självklart ett gäng från XL som gick dit för att försvara vår fest-heder, men det var bara att ge sig: Det var MAs kväll igår.

Festen var på Nordic Light och 600 personer hade köpt biljett. Det slitna uttrycket alla var där har aldrig känts som ett större understatement. Jag träffade folk från både högstadieklassen, seglarläger och utekvällar i Åre. Och så klart de flesta man någonsin har pluggat eller jobbat med. Det bästa var att alla var så glada. På hela festen blev det bara ett halvt slagmål, men då satt jag och Filippa redan på Max med varsitt jättemål och försökte nyktra till. Otroligt bra skött av såväl Nordic Light som MA-studenterna. En liten kurs inför nästa års Spinngala, kanske?

Innan Nordic hade vi hunnit med ett besök på Inferno (hörnet Tegnergatan/Drottninggatan). Gå dit, drinkarna brinner! Och innan det firade 27 personer Kristinas födelsedag i hennes 33 kvadrat stora lägenhet. Svettigt, men trevligt. En perfekt fredagskväll, helt enkelt.

Nu ska vi iväg på nästa födelsedagsfest. Vad det någon som sa hemtenta? Va? Hörde inte riktigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home