Friday, November 17, 2006

Oh, vilket party!

När det är festvecka i reklambranschen är det mycket svårt att hinna blogga. Lite som studentperiod, nästan. En snabb sammanfattning av de senaste dagarnas aktiviteter:

I onsdags var det 100wattsgala i Stadshuset. 100wattaren belönar "kreativ reklam som gett effekt". Kvällens bästa var att Åkestam.Holst och Posten B2B tog hem toppvinsten i sin kategori. Oväntat, men så väldigt välförtjänt. Enligt Å.Hs VD var priset det tredje roligaste han någonsin hade vunnit. Nu hoppas vi alla att vi får se de sköna rebusarna i minst ett par år till.

Middagen var däremot mycket seg och lite dumsnål. Att sitta i en halvtimme utan vin i glaset eller något på tallriken känns bara irriterande. Även om man har trevliga bordgrannar. Peter Siepen som konferencier var lite pinsam i början, men roligare ju längre kvällen gick.

Kvällen bästa var make-upartister och hårfix inne på damtoan. Varför har ingen tänkt på det förut?

Igår var det Barbergs. Vilket jäkla party! Maskeradtemat tog på största allvar. Man kunde dansa med björnen Baloo och ta en drink med Döden (vars dräkt enbart tillät sugrör) eller en Karl-Johansvamp. Bästa grupputklädnad var nog Acnes Frukt&Grönt eller Perfect Fools saneringsstyrka.

Om det var kläderna eller drinkarna som fick folk att läppa loss vet jag inte, men liknande röj får man leta efter. När vi vinglade hem vi halv ett var ingen avslutning på kvällen i sikte.

Tusen tack till Jenny, Adriane, Cilla och alla andra som fixade festen! Snart ringer Bindan och vill anställa er, promise!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home